Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cirkulera


inget att se här

Det finns inget kvar att blunda för


Som ett redan levt liv

lyssnarna vet vad som kommer.

Kuddarna vet hur mycket du väljer.

Vem som kommer att göra vad

Och jag vet precis hur du doftar


Du tvivlar på allt jag säger

Och vill att jag försöker igen

Och jag börjar sakna dig

Men jag vet vart jag hittar dig

Och varenda morgon

Går solen upp med närvaro

Som att du var där

Precis som du var då




Fri vers av Aftonvännen
Läst 389 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-01-16 20:35



Bookmark and Share


    Bofink
Varje rad är som en egen perfektion, och ändå, tillsammans blir det än bättre. Klingar så vackert
2014-02-26

  Lollitta VIP
Kuddarna vet hur mycket du väljer

_________!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-02-08

  knappen
fem sista är himla-härligt
2014-01-16

    ej medlem längre
Fin!
2014-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Aftonvännen
Aftonvännen