Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Platsen där David gömde sig för kung Saul. Eget foto.


En gedo


Så många gånger

har jag läst om

detta drama


Sauls jakt

efter David

fascinerats


plötsligen är

jag vid platsen

och begrundar


Guds godhet

att beskydda

de sina...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-01-17 19:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, vi är många som ber om beskydd!
2014-01-18

  Eva Helene VIP
Intressant och fascinerande läsning och tillika bild!
2014-01-18

    ej medlem längre
Vacker plats, trevligt att få se i verkligheten.
2014-01-17

  louisegirl
Så vackert och fin bild!
Tack Bibbi!

2014-01-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Trösterik
2014-01-17

  ResenärGenomLivet VIP
Är tacksam för det beskyddet...
2014-01-17

  walborg
Varmt tack för bilden av platsen
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP