Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återkomst

Efter en lång tid
träffade jag dig igen
Mitt hjärta slog som en trumma.
Skulle det vara konstigt imellan oss nu?
Jag som har saknat att vara i din närhet.
Det var som att komma hem.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 242 gånger
Publicerad 2014-01-27 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan