Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner haglar som isdroppar från himlen

Ögonen ser ett förfall ett sönderslaget
samhälle som försöker hålla sig på fötter
öronen hör illavarslande ljud tona ut
detta på grund av styrande korkade nötter

Lögner haglar som isdroppar från himlen
ner över människors hjärnor var dag
gör allt för att vilseleda & manipulera
vill förlama & göra starka själar svag

Krafter vill förgöra yttrandefriheten
i flera länder sätter man munkavle på
ty människor hindras & blockeras
sanningen får absolut inte stå!

Vilken falsk värld man lever & verkar i
de som har makten visar vilka de är
maktgalna korrupta som hatar ärlighet
leds inte av godheten, hemska hjärtan bär

Att hela tiden vinkla & ljuga inför folk
mörklägga & försöka tysta sanningens ord
går inte den bara ökar ännu mer i volym
frihetens röster tonar starkt över hela vår jord








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-12 11:45



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Ja mare, det är verkligen illa där ute, lögner lögner och elaka människor finns det gott om. Tyvärr blir det bara värre. Sanna ord
2021-03-13

  morgonstjärna VIP
korkade nötter..:)

många ser bara sina fötter
de har nog växt ifrån dem
2021-03-12

  Bibbi VIP
Så sant.
2021-03-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP