Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Det var vinddrivet guld
och känslofullt gull
det var kärlek i etern
för lustarnas skull
det var puss på munnen
och skön romantik
det var stor förälskelse
och blixtrande aptit

Det var hög tempratur
och brev i sanden
det var skön promenad
med känslor på stranden
det var konveration
om inget och allt
det var ömhetsbevis
mer än tusenfalt

Det var dans i månsken
på tumanhand
det var utlovad kärlek
med knutna band
det var varma blickar
med glittrande ljus
det var pirrig längtan
och omättligt rus

Det kransar i håret
och känslor i strömmar
sju sorters blomster
kring nattliga drömmar
det var kärleksballader
vid ungdomens tid
det var längtan i nuet
om en kärleksfull frid

Det var kärlek i seglen
på stormiga hav
det var äkta känslor
för framtidens nav
det var dans i natten
som gav det andra
det var tvåsamheter
som bort sågs vandra




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 525 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-18 03:34



Bookmark and Share


  aol
åter en så vacker kärleksdikt,
2014-01-19

  Yrre VIP
Härligt som dina texter alltid är, varmt och mjukt målar du med orden :)
2014-01-18

  Eva Langrath VIP
Så fint orden dansar fram i din lovsång till kärleken.
2014-01-18

  Palett
Härlig text som ger fina bilder av den unga kärlekens tid !
2014-01-18

  Chawa VIP
Åh det här är kärlek skrivet med en skön melodi! Skapar varm känsla av ljuva minnen...
2014-01-18

    ej medlem längre
Återigen en fantastisk kärleksdikt från min favoritpoet
2014-01-18

    ej medlem längre
ännu en av dina fina..
2014-01-18

  Ponkla
Flöt på bra när man läste, väl skrivet!
2014-01-18

  queenia
Tack för ett gäng underbara tavlor du målade upp med ord så vackra!

tack!
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO