Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.english.imjnet.org.il/page_1382 Egen bild från Israels museum i december 2013 Pelargångarna till vänster.


Andra templet modell.


"Invid dem finns fem pelargångar..." Joh. 5:2

"Jesus gick fram och åter i Salomos pelargång..." Joh. 10:23

"...den plats som kallades Salomos pelargång..." Apg. 3:11

"...de höllo sig alla endräktigt tillsammans i Salomos pelargång." Apg. 5:12


Det var dessa bibelställen som kom för mig

och gjorde det starkaste intrycket

vid åsynen av templet i miniatyr


Bibeln har blivit så livs levande på nytt

och jag drömmer om de platser jag besökt

och läser och läser och läser igen i min bibel


Vilken gåva till oss i denna obeständiga värld




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-18 09:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gåva och verklighet! Fint!
2014-01-18

  aol
så fint skrivet
2014-01-18

    ej medlem längre
Fin bild av museet.
2014-01-18

  louisegirl
Fint skrivit!
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP