Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson


Verklighet

Drömmar och goda
idéer kostar inget
att äga

MEN

kan stundom ge god
avkastning




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-18 17:25



Bookmark and Share


  Nina.H
Så sant så sant! Det gäller bara att komma på dem!
2014-01-23

  Ljusletaren
Fin bild med sanna ord till *tack* /kram
2014-01-22

  Änglaögon
Visst är det så, klokord.
2014-01-19

  Lars Hedlin
Mycket bra och insiktsfullt!
2014-01-19

  Palett
En stor sanning i dina ord.
2014-01-18

    ej medlem längre
Visst är det så, goda idéer blir det inte för många av.
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson