Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här gick Jesus på vattnet och stillade stormen. Egen bild.


Vid Genesarets sjö.


Tänka sig att få stå här

och begrunda Jesu under

i december månad 2013


Det är större än

jag kan omfatta

med mitt förstånd




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-19 07:33



Bookmark and Share


  anits VIP
En underbar upplevelse, tack för att du delar med dig
med dina fina texter och bilder.
2014-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Det är så trevligt att du delar med dej av din resa...tack!
2014-01-21

  Stefan Albrektsson
Ja, tänk att få blicka ut över den sjön med all sin historia. Mäktigt!
2014-01-20

  Eva Helene VIP
Gläder mig med dig, och tack för alla intressanta texter och fina bilder från din resa!
2014-01-20

  Bo Himmelsbåge
En underbar upplevelse kraft o syn!
Ett minne för Livet o Evigheten!
All lycka till Dig!
2014-01-20

  bittemi VIP
Så fint att du fått uppleva det!
2014-01-20

  Chawa VIP
Så gott att se med egna ögon och sinne..! Fint!
2014-01-19

  walborg
Tack kära Bibbi!
2014-01-19

    ej medlem längre
Gör han om proceduren i fantasin?
2014-01-19

  aol
vilken upplevelse,
2014-01-19

  louisegirl
Det måste vara en
väldig upplevelse!
Bra skrivit!
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP