Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18.01.2014 Lördag. Reflektion av dagen.


Liv och politik

Radikal frihet i de knutna kängornas svettiga anlete får matkön till hamburgerkiosken att oroligt stampa ner alla flyktförsök intill de åldriga skuggorna, som suckar ljudlöst. Nya tider gråter ännu en sista gång över aningslösheten, som förtär sanningens nåderika ord. Och där står vi. Närmast livet är den medvetna tanken om befrielsen, som världen aldrig får se. Låt oss stå upp, och ropa in jorden i dess hägn. Kom sedan och säg att livet inte finns i våra kvarter, där enigheten vajar under bekvämlighetsflagg, och allt är möjligt.




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-19 09:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Som jag ser det är politik synonym med död.
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP