Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snygg och rik

Inför en eventuell Gud ska vi alla vara lika...

 

men i det riktiga livet prioriteras de snygga och de rika.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-20 15:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2014-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver