Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cancer (vi skall alla dö)

och han satt på kanten av sin säng
klädd blott i diagnos fäst vid kroppen likt napalm
han sträckte på sig trots sin smärta och rädsla
och försökte vakna ur denna mardröm 

men han

blev bara tom
och påmind
av att
alla skall dö

  

men snälla

 

L E V !

 

(för jag älskar dig)




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 550 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-01-21 00:12



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berör!
2014-05-15

  axveronika
Mycket stark och berörande och väl skriven
2014-01-26

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörd av texten.Får tårar i ögonen.
2014-01-26

  Smultris
det här gör såklart ont att läsa... och tyvärr kan jag känna igen en saknad människa i denna text.
2014-01-24

  Gisela Nordell
fin
2014-01-24

  sommarmoln
En mkt smärtsam dikt med vackra tankar...
2014-01-21

  Annaerikakristina
så rätt nu när en fantastisk person gått bort i cancer under helgen. tack för orden som ändå lindrade!
2014-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric