Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack lilla mor!

En gång för flera år sen
såg jag dagens ljus
min mamma var hemmafru
hon skötte om vårt hus
hon bakade och sydde
hon sticka laga mat
man då kan verkligen säga
min mamma var ej lat!
så ofta sjöng hon i kyrkan
med sin vackra ljuva röst
hon spred så mycket glädje
gav hopp tro och tröst!
tillsammans med min pappa
blev familjen riktigt stor
i hallen sågs resultaten
där fanns en massa skor!
min tacksamhet är gränslös
jag finner inga ord
min mamma är en ängel
hon lyser än på jord!







mare


















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-23 12:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...vad vore vi utan henne?
2014-01-26

  Bibbi VIP
Så fin hyllning!
2014-01-23

  louisegirl
Å så fint skrivit!
Om lilla mor <3
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP