Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I midvintertid

Dagen är som en flämtning.
Med möda kämpar sig solen
över horisonten.
Strax sjunker den åter ned
i det stora mörkret.

Människorna vegeterar
i sina privata kokonger.

En liten grupp
ledda av Prometeus och Ahasverus
snubblar dock tveklöst vidare.

Den iskalla stjärnan
strålar långt i fjärran.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-22 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping