Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel

Du var inte alls som jag trodde.
Vilket visade sig vara bra.
Du var så mycket bättre,
än vad jag någonsin vågade hoppas på.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-27 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan