Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar

Jag längtar efter dina händer

Jag längtar efter dina kyssar

Det har gått så långt

Utan dig

Ett helt liv

Jag längtar efter att vi ligger i gräset

Att vi vandrar i gröna skog

Att vi badar i sjön

Att vi cyklar

Att vi hoppar

Från flygplan men håller varandra i händer och

Väntar tills vi är så nära marken

Och sen drar i snöret

Och hoppskärm

Öppnas.

Jag längtar

Längtar du?




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-23 07:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wonderful! JA den längtan bor i många av oss ;) kram
2014-01-23

    ej medlem längre
en fin text!!
2014-01-23

  mickech
Vi är nog många med samma längtan!
2014-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino