Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23 dagar

tjugotre
tjugo + tre
20 + 3
23
23 dagar sen sist
känns som hundra år
100 år




Fri vers av polygon
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-24 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon