Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi andas i takt du och jag

du sorterar ditt liv med hjälp av prästkragarna
på en sommaräng där regnet öser ner
älskar, älskar inte, älskar, älskar inte
älskar inte
älskar inte
ÄLSKAR INTE
prästkragarna har alltid rätt! du sluter bort
du sluter bort mig
jag utsorteras hänsynslöst ur ditt system
du vet att du inte vill
du vet att du kommer ångra dig
du vet att du kommer sakna mig
MEN PRÄSTKRAGARNA HAR ALLTID RÄTT!!!

försök glömma bort faktumet att vi andas i takt du och jag
- för prästkragarna har ju ändå alltid rätt
säger du
men jag vet! de har inte rätt
inte idag
för det är mer värt än såhär
när vi andas i takt; du och jag




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-13 11:02



Bookmark and Share


  Robin V
Himlans fint!
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon