Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när häggen blommar

jag vet
att när maj omvandlas till juni
som i en kemisk reaktion
så ska vi promenera mot ett gemensamt eldorado
under den kolsvarta himlen
mitt under den mörkaste timman
jag vet också
att det aldrig kommer hända

du vet inte
vad jag vet
du vet inte
att mina ögon alltid tycks vara fuktiga i din närhet
att bristen på syre alltid tycks vara större
att ditt ignorerande
din nonchalans
din obryddhet
bryter ner mig inifrån

söv ner mig med de starkaste av mediciner
innan du tar farvälet med innebörden
att känslorna var en illusion
jag vill inte höra
jag vill inte veta
jag vill inte

du sövde aldrig ner mig.




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-26 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon