Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

struktur

jag promenerar längs umeälvens kant
slår mig ner på en brygga
det är bara jag och orden
orden av andra
orden av mig
jag låter mig själv vara ensam
låter det vara tyst
jag ser solen reflektera i vattnet
jag ser det glittra
bilda mönster
bilda struktur
det bildas struktur i mig
jag kan andas

äntligen




Fri vers (Fri form) av polygon
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-14 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon