Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om du vet

Tänk om du vet
Vad jag känner för dig
Tänk om du vet
Att du betyder så mycket för mig
95 procent
95 procent av dagen tänker jag
Tänker på dig
Jag lovar
Lovar och svär
Att det är sant
Tänk om du vet




Fri vers av polygon
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-24 09:39



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
man får ju hoppas så
2014-01-24
  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon