Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att skriva tenta



Alltid är det så
Man läser
Man kan
Och så sista dagen
Kommer man på att man
Saknar några viktiga blad
Sömnen
Blir oroligt
Man blir trött
Och
Glömmer
Allt




Fri vers (Fri form) av Destino
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-24 22:06



Bookmark and Share


  Rise Little One
Exakt så det känns, varenda gång... prestation på högnivå tror jag...
2014-01-27

  Lars Hedlin
JA just så ka ndet bli ..kram
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino