Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

björkarna

en stjärna i skyn
över björkarnas starka löv
en snöflinga på marken
under björkarnas kala grenar

när du är svag
är jag svag
jag bryts sakta ner tillsammans med vissna höstlöv
från björkarna

hör av dig
snälla




Fri vers av polygon
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-25 09:46



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Gillade den här softa invokationen!
"...över björkarnas starka löv..."
Härlig kraft, där! :D Hoppas hen
hör av sig! (:
2014-01-25

    Rolf Zandén


En sorglig känsla
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon