Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text till andliga ledare som förför folket än idag och skor sig själva på andras bekostnad... Inspiration Matteus. Bild Goggle


Jerusalem


Jerusalem, Jerusalem! Profetmördare!

Du som dödar dem som Gud sänder

med bud till dig!


Så ofta har jag längtat efter

att få ta dina barn under mina vingar

som en höna samlar sina kycklingar.


Men du ville det inte.


Nu ligger du öde,

som en spökstad.


Vad kan jag säga?


Bara detta:


Snart är jag borta.

Nästa gång ni ser mig,

då säger ni:

"Se, han har Guds välsignelse.

Han är tillbaka,

han kommer med Guds styre!"




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 510 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-01-25 22:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Så starkt och berörande skrivet.
2014-01-28

  Stefan Albrektsson
Det finns en sådan ömhet och omsorg - även där vi är trolösa så är Han trofast. En väl sammansatt väv av texter.
2014-01-28

  louisegirl
Starkt!
Bra skrivit!
2014-01-26

    ej medlem längre
Det är sorgligt hur det blivit.
2014-01-26

  aol
starktbra berörande skrivet vännen,
2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP