Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom över Kafarnaum. Inspiration Matteus. Bild Google


Kafarnaum


Och Kafarnaum sedan!

Här går du omkring

och spänner dig -

hela vägen ner

i avgrunden.


Om folk i Sodom

hade fått samma

chans som du,

hade den staden

fortfarande

stått kvar.


På domedagen

slipper de

lindrigare

undan

än du.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-01-26 05:44



Bookmark and Share


  walborg
TAck Bibbi
2014-02-03

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Starkt skrivet!
2014-01-29

  aol
jag tror den himmelska kärleken övergår allt vårat förstånd där alla kommer alltså våra andar att förens bli ett med honom,
2014-01-26

  louisegirl
Stark och berörande!
Bra skrivit!
2014-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP