Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minusgrader

I ett brunt landskap
Bland fula villor
Är det natt
Och kallt
Minusgrader

Jag sparkar på den svarta asfalten
När jag går runt kvarteret
Virar halsduken ännu ett varv
För det är natt
Och kallt
Minusgrader

Drar in luften i ett hårt andetag
Det gör ont i min bröstkorg
Undrar
Om det är minusgraderna
Eller
Du




Fri vers av polygon
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-26 08:37



Bookmark and Share


  Robin V
Jättefint!
2014-03-03
  > Nästa text
< Föregående

polygon
polygon