Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ruinerna av oss.

Jag saknar dig redan.
Fast vi fortfarande är i samma rum.
Du är på väg bort från mig.
Jag älskar dig, men det var aldrig nog.
Du ville ha mer.
Saker som jag aldrig kunde ge dig.
Jag önskar att det kunde vara jag som fick dig att lysa av kärlek.
Att det var jag som gjorde dig lycklig.
Men det är hon som får dig att skratta.
Du är på väg till ett nytt liv med henne.
Jag kommer att bli ensam kvar i ruinerna av oss.




Fri vers av Lilla kråkan
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-27 22:46



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Känns ändå in i märgen
2014-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Lilla kråkan
Lilla kråkan