Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spinner runt

Varför känns det som
om något går itu
väl när det nu går bra?

Valet av ord?
Valet av meningar?

Tankarna dom går in
och det bara spinner runt

Dom förstör mer
än vad dom hjälper
det kan jag lova

Varför ska allt som går bra
vända och gå åt helvete?

Det är detta som
mina tankar handlar om
och vad som jag skulle
kunna göra istället?

Jag går och gömmer mig
bland mina tankar och
försvinner från jordens stund
endast för en natt.




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-30 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson