Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
29.01.2014 Onsdag. En svekfull tid.


Nya andetag

Jag sover vid dörren som leder ut till livsledan.
Väck inte min lusta att veta mer
om de närmast sörjande vars namn är vidöppna böcker.

Samla din kunskap som en spjutspets
i förlägenhetens hjärta,
och bär insiktens visir mot dödens natt.

Den bittra!

Se, Dina vänner känner din ankomst,
som vore den doftande av vällagad tre rätters sorg,
i den tvekande skymningen.

I gryningen inleds vår nya dag. Ja, vårt nya liv!
Bara vi orkar stå ut med nattens fasor tillsammans.

Eller hur?




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-30 17:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja.. eller hur ;)

2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP