Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osaliga andar

De flyger som osaliga andar över snön. Som svarta spöken. Rastlösa. Över en månad kvar innan marken blir bar.
En nitlott att satsa på övervintring detta år, kan man tro.
Bara människorna kan rädda dom från svält. Och i kulissen bidar sparvhöken, väntar på sin chans.
Som osaliga andar vimlar alltså koltrastarna över snön.
Vi matar dom gärna.
Tänker i förbigående på andra faror som lurar på oss, gamlingar.
Hjärnspöken med okänd färg.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-30 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP