Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ände med förskräckelse

 

Ideliga nötta tankar vankar
runt denna klaustrofobiskt kväljande ensamhet 

detta flagnande väntrum
på destination återvändsgatan -

får inte plats här




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 671 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-02-01 01:12



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om den poesin, ja !
2014-04-25

  Maria T
Tröttsamt med tankar som bara vankar runt
2014-02-02

  Lars Hedlin
Stor känsla som berör..Energi och kramar till dig!
2014-02-01

  Delilah Juno VIP
Låter jobbigt. Men känner också igen att det kan vara så...
2014-02-01

  Gisela Nordell
ibland när man skriver en dikt,
kommer känslan i fatt
insikt av återvändsgränd
är början till ett vägskäl,
en ny början
2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren