Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLDELES INNAN


*


engång
har jag varit
död

jag har varit
levande där,
i detta tillstånd

men minns inte

engång
ska alla återvända,

gång på gång

till det drömda land
vi alla tillhör

till
de båda världarna

död eller liv,


dessa
måste vara åtskilda
gåtfullt

men det är nog
som att åter
komma hem
hem
till barndomen



den dag
jag vågar
vill
släppa livets band

släppa livets band


men aldrig
ska jag glömma
våren,

jag skall minnas våren




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 447 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-02-01 09:17



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Skönt att inte vara ensam med att ha varit Alldeles innan! Bra beskrivet i poetisk anda.
2014-02-23

  anits VIP
Starkt och mycket vacker skrivet
gillar den här
2014-02-02

  stig wikman
MYCKET
VACKERT.

KRAMÅAPPLÅD.
2014-02-01

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Starkt och inspirerande.
Verklig poesi att söka en'bättre infallsvinkel att beskriva verklighten.
Tack
2014-02-01

  ULJO
Tycker om denna
2014-02-01

  Stigi Skog
Ja nog är våren vackrast alltid, denna brytningstid i glädje och svårmod
2014-02-01

  axveronika
Fin text. Livet och döden innehåller varandra och visst. Niklas Rådström skrev "Vi var döda nyss"
2014-02-01

  Ponkla
Bra, gillas!
2014-02-01

  Linda CH VIP
Fint skaldat. Gillar filosofiska funderingar omvandlade till poesi.
2014-02-01

  Lars Hedlin
Så bra skaldat..
2014-02-01

  Chawa VIP
Ur intet väcks livet åter... Trösterik dikt om döden som inte existerar utan bara är ett tillstånd av trygghet mellan liven i evighet...
2014-02-01

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om de bägge dimensionerna liv o död, som vi pendlar emellan fram o åter från tid till tid! ...o våren glömmer vi aldrig!!!
2014-02-01

  poetryGirl
http://youtu.be/rUq3tZNJmtw

'air'

2014-02-01
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl