Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt jag inte vill

du gjorde en sordin

av en halv apelsin

svalde en dröm

utan substans och fantasi

Du är en tegelsten

du är punkan på cykeln

du är bensinstoppet

du är den missade bussen

den sura mjölken

du är pengarna som är slut

du är den envisa förkylningen

du blev en annan

en luftförorening




Fri vers (Fri form) av L.byström
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-14 20:54



Bookmark and Share


  WyS VIP
Du är styrkan som klarar allt!
2014-02-15
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström