Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får säga vad jag vill!

Låter mina tankar
och åsikter komma ut
jag har min fulla rätt
ingen ska komma och tala om
vad jag får eller inte får säga!
diktaturer sätter munkavle på folk
de gillar inte yttrandefrihet!
jag står upp för det fria ordet
ingen ska eller kan stoppa mig
nu kör jag på i full kraft!






mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-02 02:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag är redo att gå i döden för min tro.
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP