Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piruett nr sex : Drömmer Vi Kysser Oss

 





Du drömmer hur jag kysser dig

Jag drömmer hur jag kysser dig

Men ändå blir ej kyssen av

Vi pratar om att flytta oss

Vi vet ju att vi sitter här

Jag undrar om jag drömmer dig

Du undrar om du drömmer dig

Vi väntar tills du kysser mig

Nej, steget måste bara ske

Det reser sig och lägger sig

Vi kysser att vi drömmer oss

Vi minns nu hur vi glömmer där

Du känner hur vi kysser mig

Jag känner hur vi kysser dig

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-02 03:33



Bookmark and Share


  flygia
ljuvt trams & tramsigt ljuvt mänskligt

mycket mycket ur få ord
2014-02-03

  Nanna X
elegant rytmiserad tvekan
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP