Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögner serveras dagligen

Attacker och påhopp
lögner och hat
serveras nu dagligen
på svenskars fat..

Det kommer bli värre
snart är det val
kriget har börjat
i regeringens sal..

Tidningar fortsätter
vinkla med ord
sprider sin galla
över folket på jord!






mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-02 11:28



Bookmark and Share


  Frostflinga
Grymt!!
Bra skriit
2014-02-06

  Alicia Stenfors
Rätt sagt.
2014-02-03

  Bibbi VIP
Gäller att vaka och bedja.
2014-02-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP