Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag vid lunchtid


Instängd

 

Inne i dimman

finns inga vassa kanter

längtar ändå ut

dit där ljusstrålar väcker

sovande andar till liv




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-02-03 15:05



Bookmark and Share


  ULJO
Så ska poesi låta
2014-02-06

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, hjälp så dimmigt vi har haft det...men det känns speciellt på något sätt...fint fångat...
2014-02-06

    Birgersdotter VIP
livskraft
2014-02-05

  Anya VIP
Tycker om den inledande raden. Vad står dimman för? Den har visserligen inga vassa kanter men är den det optimala ändå? Verkar inte så. din text väcker tankar!
2014-02-04

  anits VIP
Så underbart skrivet, om längtan
till ljuset.
2014-02-03

  Chawa VIP
Poetisk vacker rörelse i din fina text som målar sköna bilder..!
2014-02-03

  Monika A Mirsch VIP
... ljus med vassa kanter - en ypperlig symbol för förändring ...
2014-02-03

  Bibbi VIP
Ett tillstånd så väl fångat.
2014-02-03

    Dan Myrbeck
Fint förmedlat!
2014-02-03

  Linda CH VIP
Ljuvlig text om längtan till rörelse och förändring mot energi och vitalitet.
2014-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP