Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

V45 : första avdelningen av ett märkligt trav

 


från tredje par invändigt


i rygg på Rolling Rosinante


ligger jag i hisnande fart och avvaktar


[    [    ]    ]    [


där fältet redan har plöjts upp


smyger jag ut i bästa spår...


korsar sista kurvan,


bänder den hårdaste raksträckan till


en fullkomligt infernalisk spurt!

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-04 16:20



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Från dödens kommer väderkvarnen som från ingenstans och stör
det är som om kompanjonen
ligger på efterkälken och sover sig igenom finalen, målgången
2014-02-04

  Nanna X
heja don Quijote!
2014-02-04
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP