Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt


Själens ljus



Lys upp själens mörker
Vackert ljus är vad vi alla söker

Sprid vänliga ord
Är så sällsynta
Kommer väl i jord
Själen vänligt pynta

Stå emot
Allt elakt tok
Kom närmre
Ta emot värme

Sprid vidare , leende
Seende
Var inte rädd
Du blir sedd
Är vi blinda nu
Är du?




Bunden vers av EvaL
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-04 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EvaL
EvaL