Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort dikt


Vindens sus

Vet inte vad det är
Inom mig tär
Kanske bara lära
Något att bära
Utan att förtära

Översvallande känslor av vad
I huvudet finns inte en rad
Hjärtat bävar
Ibland svävar

Inte dumt
Ta det lugnt
Lita på intuition
Kan bli inspiration

Väntan
Längtan

Blink i ögonvrå
Tassa lite på tå
Litet leende
Vänligt seende
Ta det varligt
Men inte för allvarlig

Lite bus
I morgon borta med vindens susI




Bunden vers av EvaL
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-09-13 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EvaL
EvaL