Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vart är du min kära riddare ?

Var är du min kära riddare

du som ska ta mig här ifrån

du som ska komma där med din

ljuvliga vita häst med gylleneman

vart är du?

Jag står här i mitt torn

och väntar att du ska komma och rädda mig..




Fri vers av Nettisch
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-03-17 23:12



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
"GOOD MORNING!
this is your wake up call
- you are dreaming"

sorry, vännen, kunde inte låta bli :) det är sött och väldigt naivt, det du skriver. och jag är som du, det vet du ;)
...
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch