Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En doft av frihet



En strimma av hopp.
En doft av frihet.
Timmar av väntan
och stunder av oro.

Måste mer blod
flyta
eller har de fått nog?

Ska historiens blad
åter vändas,
eller triumferar
makten på nytt?

Bestäms framtiden
på gator och torg,
eller avgörs den
i avskilda,
slutna rum?




Fri vers av Bo Scharping
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-05 09:59



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Ja fint diktat ...tänkvärda frågor...gillar sista frågeställning...
2014-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping