Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lång och ståtlig..

Du lång och ståtlig

jag liten och rädd

du knackade på min dörr

Jag tittade genom nykelhålet

du tittad tillbaka på mig

jag kände din blick borrade genom min dörr

vad vill du mig tänkte jag!

men jag svalde

och välkommnade dig in i mitt liv..

 




Fri vers av Nettisch
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-03-17 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch