Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Michelangelo

vad ska jag säga
när spriten häller upp sig själv
och dricker mig

vad ska jag säga
utan att göra mig irrelevant

knackar marmorn, skulpterar
men ingen ängel kan ges fri
som inte redan klätts i ord

ett träd faller i hjärnan
ohört, utom av mig
jag tänker att det ändå finns

men vad ska jag säga
när ingen annan hört




Fri vers av MMo
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-06 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo