Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto.


Morgonsång

 

 

 

I gryningen,

medan det ännu är mörkt,

hör jag din morgonsång.

Ti-tut, ti-tut

är det glada ljud

som du sjunger gång på gång.

Du sitter

i trädet här utanför

och hälsar ännu en dag.

Jag vaknar

till ljudet du bjuder på

och känner mej lycklig och glad.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2014-02-09 09:22



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Din vackra bild till denna underbara dikt gör alla morgnar ännu vackrare
/ kram
2014-02-19

  Siggesdotter
Inget är som dessa kvittrande toner från våra flygande vänner !
2014-02-18

  Palett
En fin liten text som väcker vårliga känslor !
2014-02-11

  Olof Lagerhorn VIP
Bättre väckarklocka kan man knappast få!
2014-02-10

  ULJO
Som balsam för själen, dina ord
2014-02-10

  Anya VIP
Jaa tacksamheten över att höra ljusets återkomst. härligt!
2014-02-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Man blir glad av din dikt! Härligt!
2014-02-10

  Eva Helene VIP
En må-bra-text som jag tackar för!
2014-02-10

  anits VIP
En härlig morgonsång att få
vakna till
2014-02-10

  Maria T
Ljuvligt att få vakna till denna morgonsång
2014-02-09

  Bo Himmelsbåge
De första vårtecknen är alltid lika härliga! Tack för att du bjuder på detta!
2014-02-09

  Helena C.W.
En fin och rar liten dikt!
2014-02-09

  bittemi VIP
Fin morgonsång att bli glad av!
2014-02-09

  Heikki Hellman
Talgoxen känner jag. Den är hemgårdens ljudliga fågel. Dess ljud är bland de första tecken på våren! Tack för en fin beskrivning av vintergryning.
2014-02-09

  Marianne Räf
Visst är vissa fåglar fantastiskt
charmiga. T.o.m., sötare än
katter, är min åsikt! :) Min
favoritfågel "föddes" strax efter
Bosses död på S:t Görans Hjärt!

2014-02-09

  mare VIP
Det är vacker musik
själen blir så glad
jag håller med! ;)
2014-02-09

  Lars Hedlin
VAckert och härligt ;)
2014-02-09

  louisegirl
Härliga fågelsång!
Så fint skrivit!
2014-02-09

    ej medlem längre
Fin morgonsång, så glad man blir av de första vårtecknen!
Fin dikt, trevligt att läsa!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP