Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan gror växer

Längtan bor inom min själ
att återigen få smaka
värme och sol
Längtan efter att få vandra
på den outforskade stigen
känna doft från skog och mark
Längtan till havets strand
höra vågornas frihetssång
Längtan gror växer
snart står livet i blom!







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-08 11:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag känner min egen längtan när jag läser din fina text...
2014-02-09

  Bibbi VIP
Min längtan också.
2014-02-09

  Marianne Räf
Guud, så härligt!
Särskilt de 2 sista raderna..
Ska ta å bokmärka den.
Gillar enkelheten och det
positiva, samtidigt. :)

2014-02-08

  Katinka VIP
Känner samma längtan. Jättefin.
2014-02-08

  axveronika
Ja vilken hoppfull och fin text
2014-02-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP