Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktaturer hatar frihet

Nu får det vara slut
på allt hot som sker
har man annan åsikt
blir man kastad ner

Personer vill bestämma
över andra människoliv
lyder man inte order
går de över med hårda kliv

Diktaturer hatar frihet
där används våld och slag
ingen får tycka eget
där råder förtryckets lag

I Sverige får vi tycka
men inte så det stör!
gud nåde dig du svensk
om du annan åsikt för!

Attacker kommer hagla
fast vi äger demokrati
lögnen fortsätter växa
ligger ingen sanning i!!






mare











Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-02-09 12:49



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
bra skrivet, bra flöde
men det hjälper att bråka
och vara lite obekväm iband
som att be någon sluta
klippa tånaglarna på tunnelbanan
eller flytta stall, man måste våga stå upp.
viktig påminnelse!
2014-02-12

  Bibbi VIP
Så sant.
2014-02-09

  Ponkla
Starkt fångat!
2014-02-09

    Anna Sefyrin Höijer
Japp så rätt du har. Snyggt och grymt bra forumlerat!
2014-02-09

  Per "Läsaren" Sörqvist
sanningar som sköljer över
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP