Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Climb

In the dark, you can't stay

Climb a ladder
so you can reach a higher new level
to see a new bright light.




Fri vers (Fri form) av E.Eriksson
Läst 208 gånger
Publicerad 2014-02-08 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Eriksson
E.Eriksson