Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var ute och promenerade igår...


En stilla rök

En stilla rök.
Sedan landade asken i diket vid vägens krök.
Du fortsatte din resa ännu något år
det kan ingen förneka.

Hej och hallå !
Jag som vägen fram här traskar
stannade till och begrundade
din och andras askar.

Tänkte helt kort
på detta med liv & hälsa
men har ingen plan
att dig från fördärvet
frälsa.

Sedan gick jag vidare
vägen sig krökte under mina fötter.
Kanske är jag en dåre
- ödslar mina sista år -
på meningslösa
tankenötter.





Fri vers av Raul Ström
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-09 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raul Ström
Raul Ström