Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
9/8


Lillgrabben - en drömraga

 

Far kom med lillgrabben, håret vitt 

jag var rätt väck efter kejsarsnitt

grabben var liten och mycket blek

han fick min ömhet och lite smek

sneglade sen efter tuttarna

smakade snabbt, bara smuttade

pappan fick fixa med blöjbyte

medan jag log mot hans sötplyte

höll honom sedan i armarna

gåreflex, och han blev varmare

 

Nu var det heldag med teambuilding

skulle vår grabb med i finlindning?

nej, han fick lämnas till sjukhuset

medan vi minglade mjukmyset

geometri med en libanes

han gjorde allt, jag var bara mes

med vinkelhake och passare

servade jag som en svassare

 

När vi kom åter från heldagen

var jag så sliten och medtagen

glömde vi nästan bort lillgrabben

sötaste blekaste killflabben

hade han fått någon riktig mat?

kände mig skyldig och ganska flat

 

 

 




Bunden vers av Nanna X
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-10 13:46



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Finfint rimmat här oxå!! Gripande process, hur du/ni återvänder en smula skuldfull(a) till lillgrabben. Trots att teambuildingen verkar varit helt obligatorisk och allt under sjukhusets överinseende, så är det ju nära ens eget bröst som förtroendet utspelar sig.
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X