Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan sover lätt

Väck min vilja, men låt tvekan slumra
ännu en stund
Låt mig vara blind i ljuset
så att du kan vara min färg målad
Jordnära, som en doft
av vårens första dagar
En dröm av eld,
men jag vaknar iskall
och det tar några sekunder
innan jag är säker på
att ingen gräns passerats




Fri vers av Sara Boström
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-11 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström